Magunkról

Bemutatkozunk

 

Immár tizedik esztendeje foglalkozunk minőségi kozmetikai készítmények, első sorban masszázshoz szükséges termékek, eszközök forgalmazásával és gyártásával.

Kezdetben termékeinket regionális szinten, Nyugat-Magyarországon értékesítettük, majd lassan az egész országra kiterjesztettük szolgáltatásunkat.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a gyengébb minőségű vagy irreális ár-érték arányú termékek nem kerülhetnek portfóliónkba. Vásárlóink igényei és visszajelzései alapján folyamatosan változtatjuk kínálatunkat, és Európa-szerte folyamatosan keressük azokat a partnereket akik a vásárlóink elvárásainak megfelelő minőségű és árú terméket állítanak elő.

Az eltelt évek alatt elégedett vásárlóink száma dinamikusan növekedett, ma már egymásnak ajánlanak bennünket.

Saját márkás prémium minőségű masszázsolajaink gyártását majdnem egy éves előkészítő munka, tesztelés előzte meg, melyben számos partnerünk, sport- és gyógymasszőrök, valamint gyógytornászok vettek részt.

A bázisolaj összetevőit, azoknak arányait, valamint az illat- és hatóanyagok kiválasztását maximálisan az ő tapasztalataik figyelembe vételével végeztük. Termékeink bérgyártásban készülnek, erre szakosodott üzemben, kozmetikai minőségű alapanyagokból. Termékeink sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos gyártó kísérelte meg saját termékeként bevezetni az általunk kreált illatkompozíciókat az esetek többségében silány, olcsó összetevőkkel helyettesítve az általunk használt minőségi alapanyagokat.

Partnereink egyéni masszőrök, kozmetikusok, sportegyesületek, gyógyászatok, valamint a legnagyobb szállodák.

Hétről-hétre változó akcióinkat nyomon követheti az Akciók, újdonságok menüpont alatt, vagy csatlakozzon hozzánk a Facebookon!